Яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних - фото: freepik.com

Події
19 серпня 2022 18:18

За прогнозами синоптиків, на вихідних, 20 та 21 серпня, у Дніпрі буде тепло, але не дуже спекотно. Також очікується дощ з грозою.  

Субота (20 серпня)  

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних  фото 1Яка погода буде у Дніпрі на вихідних фото 1

З самого ранку небо у Дніпрі вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Удень очікується дощ із грозою. Опади також будуть ввечері. Температура повітря вдень буде +24 градуси, вночі – +22 градуси.  

Неділя (21 серпня) 

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних  фото 2 1Яка погода буде у Дніпрі на вихідних фото 2

Вранці небо очиститься від хмар і буде ясним до самого вечора. Опадів синоптики не прогнозують. Максимальна температура повітря в цей день – 26 градусів тепла. Також очікується вітер до п’яти метрів за секунду.  
 
Варто зазначити, що сьогодні, 19 серпня, у Дніпропетровській області оголосили штормове попередження.

В Укргідрометцентрі наголошують, що у всій області очікуються грози, град та поривчастий вітер з 18:00 до 23:55. Через негоду оголошено І рівень небезпеки (жовтий).

На Дніпропетровщині оголошене штормове попередженняНа Дніпропетровщині оголошене штормове попередження - фото: meteo.gov.ua

 

Нагадаємо, у Дніпрі продовжують спостерігати за станом повітря у житлових забудовах, які знаходяться біля промислових підприємств. За даними дослідження, саме ці райони є найбруднішими. Поганий стан повітря також біля автомагістралей. 

У 2022 році було виконано 700 досліджень, з яких 64 мали відхилення.  Основними речовинами, що мали перевищення гранично допустимої концентрації, є азоту діоксид, вуглецю оксид, пил недиференційований. Крім того, фіксувались перевищення вмісту фенолу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах