На Дніпропетровщині знайшли тіло потонулого підлітка

На Дніпропетровщині знайшли тіло потонулого підлітка

На Дніпропетровщині знайшли тіло потонулого підлітка - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
19 серпня 2022 10:16

17 серпня, у Кам’янському, під час купання у річці Дніпро зник 14-річний хлопець. Його шукали два дні. 

Як повідомили в ГУ ДСНС Дніпропетровської області, 18 серпня рятувальники відновили пошуки підлітка, який зник ввечері 17 серпня під час купання у річці Дніпро. Подія сталася поблизу вулиці Портова Заводського району міста Кам’янське. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом дня, водолази обстежили близько 2000 квадратних метрів акваторії водойми. Тіло потонулого знайшли на глибині 6 метрів та на відстані 25 метрів від берега. 

Загалом, протягом двох днів водолази-рятувальники обстежили 4500 квадратних метрів підводної акваторії.  

Нагадаємо, 17-го серпня, близько 16:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу вулиці Портової у Заводському районі міста Кам'янське під водою зникла дитина. Хлопець у цей час купався у річці Дніпро.  

На місце події виїхали рятувальники та водолазно-рятувальна група із Дніпра. Разом з поліцейськими вони перевірили прибережну зону на відстані 500 метрів, а також обстежили акваторію річки на площі 900 квадратних метрів. Водолазами-рятувальниками було обстежено підводну акваторію водойми на глибині семи метрів, на загальній площі 2500 квадратних метрів. Зниклу дитину так і не знайшли. Пошукові роботи відновили 18 серпня.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах