У Дніпрі рятувальники знімали з балкона переляканого молодого хлопця: що сталося

У Дніпрі рятувальники знімали з балкона на третьому поверсі переляканого молодого парубка: що сталося

У Дніпрі рятувальники знімали з балкона на третьому поверсі переляканого молодого парубка: що сталося - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
18 серпня 2022 14:09

Сьогодні вранці, 18 серпня, на лівому березі Дніпра почалася пожежа. Як з'ясувалося, молодий хлопець готував їжу, а вона спалахнула.

За інформацією ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, виклик був на вулицю Планетарну. Там із вікна багатоповерхівки йшов дим. Рятувальники прибули на місце та побачили, що на третьому поверсі 5-поверхового будинку знаходиться переляканий 21-річний хлопець. Він кликав на допомогу. Рятувальники піднялися до нього на автодрабині і допомогли вибратися.

Як виявилось, у квартирі було сильне задимлення. Горіла їжа на газовій плиті на кухні.

Рятувальники пожежу швидко загасили. Обійшлося без жертв. Хлопцеві медична допомога не знадобилася.

У Дніпрі рятувальники знімали з балкона на третьому поверсі переляканого молодого хлопцяУ Дніпрі рятувальники знімали з балкона на третьому поверсі переляканого молодого хлопця - фото: dp.dsns.gov.ua

Нагадаємо, на Дніпропетровщині під час купання у річці зник 14-річний хлопчик. Його шукали рятувальники, але знайти не вдалось.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах