Як працюватимуть банки на День незалежності України

Як працюватимуть банки на День незалежності України

Як працюватимуть банки на День незалежності України - фото: freepik.com

Події
18 серпня 2022 13:16

Цього року 24 серпня всі банки працюватимуть, як у звичайний будній день.

Як повідомили у Нацбанку, у період військового стану в Україні скасовано усі святкові дні. Тому День незалежності України – середа, 24 серпня – буде звичайним робочим днем. У тому числі й для банківської системи.

Це означає, що працюватимуть і банки, і банківські системи, у тому числі – система електронних платежів, яка дозволяє переказувати гроші.

У Нацбанку також уточнили, що навіть за умов війни в Україні продовжує цілодобово працювати СЕП (система електронних платежів) та до неї підключені всі банки країни. Тому переказувати платежі людям можуть щодня в будь-який час.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чи будуть додаткові вихідні у серпні 2022 року і які взагалі свята очікуються цього місяця. З'ясувалося, що цього місяця лише вісім неробочих днів, які будуть календарними вихідними. Йдеться про 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 серпня. Робочих днів цього місяця – 23.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах