У Дніпрі на "Новій пошті" шукали посилку з вибухівкою

У Дніпрі на "Новій пошті" шукали посилку з вибухівкою

У Дніпрі на "Новій пошті" шукали посилку з вибухівкою - фото: ua.news

Події
15 серпня 2022 18:17

У Дніпрі, у відділенні "Нової пошти" №1, на проспекті Маршала Малиновського, шукали вибухівку в посилці.  

Сьогодні, 15 серпня, близько 13:00 в соцмережах з'явилася інформація, що на "Новій пошті" №1, на проспекті Маршала Малиновського, виявили вибухівку. Працівників відразу евакуювали. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний" з посиланням на власні джерела. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом стало відомо, що про вибухівку в одній з посилок, працівнику повідомила служба безпеки компанії. Таку саму посилку, від того самого відправника, також виявили в іншому відділенні "Нової пошти" у Києві.

На місце прибули кінологи та вибухотехніки. Після обстеження коробки вони вказали, що в ній перебувають навчальні димові шашки. Знахідку вилучили правоохоронці. Відділення "Нової пошти" №1 відновило свою роботу. 

Нагадаємо, 9 серпня, з’явилися повідомлення про те, що будівля міської ради у Дніпрі замінована.   На пошту міської ради надійшов електронний лист про мінування, підписаний нібито військовослужбовцем, який проживає в центрі міста. При цьому він вказав про себе абсолютно всі дані. На місце прибули вибухотехніки ГУНП. Будівлю обстежили, ніяких вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах