У Дніпрі повідомили про мінування будівлі міської ради (оновлено)

У Дніпрі повідомили про мінування будівлі міської ради

У Дніпрі повідомили про мінування будівлі міської ради - фото: dniprograd.org

Події
09 серпня 2022 14:29

Сьогодні, 9 серпня, з’явилися повідомлення про те, що будівля міської ради у Дніпрі замінована.  

На пошту міської ради надійшов електронний лист про мінування, підписаний нібито військовослужбовцем, який проживає в центрі міста. При цьому він вказав про себе абсолютно всі дані. Про це повідомляє ДніпроTV, з посиланням на власні джерела.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інформацію про мінування наразі перевіряють фахівці. На місці працюють поліцейські та рятувальники ДСНС. Вони перевіряють будівлю та територію біля неї. 

Оновлено 14:25: На місце прибули вибухотехніки ГУНП. Будівлю обстежили, ніяких вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили.

Також сьогодні, надійшло повідомлення про мінування ТРЦ "Мост-Сіті". У поліцію зателефонували та розповіли, що чули як двоє чоловіків казали про мінування торгового центру. Вони також додали, що вибух буде сьогодні. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний".

На місце прибули поліція, ДСНС, Нацгвардія та слідчо-оперативна група. Із ТРЦ евакуювали всіх громадян. Проте згодом стало відомо, що інформація не підтвердилася.  

Нагадаємо, що неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, що загрожує людям або несе інші тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від двох до шести років. Якщо такі дії вчиняються повторно, то правопорушник карається позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах