Арестович розповів, чому окупанти б'ють по Нікополю та Запорізькій АЕС

Арестович розповів, чому окупанти б'ють по Нікополю та Запорізькій АЕС

Арестович розповів, чому окупанти б'ють по Нікополю та Запорізькій АЕС - фото умовне: t.me/riamelitopol

Події
15 серпня 2022 10:39

Окупанти продовжують обстрілювати Запорізьку АЕС та Нікополь. Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував ці обстріли. 

За його словами, головне завдання росіян – "створити картинку" біля АЕС, аби звинуватити в ударах по ній український військових. Про це Олексій Арестович сказав у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Реактори не горять, там б'ють поруч – створюється картинка. Зрозуміло, що вони не хочуть пошкодити АЕС, вони не хочуть завдати ураження свої військам. Вони б'ють по пустирях. Їм важливий дим та картинка, мовляв українські війська б'ють по АЕС, – каже радник Офісу президента. 

Він також додав, що російські військові обстрілюють Нікополь, аби витягнути ЗСУ на вогонь у відповідь. Загарбники хочуть, щоб засоби контролю зафіксували стрілянину української артилерії по ЗАЕС. 

Олексій Арестович у підсумку зазначив, що зараз зафіксовано: російська армія завдає ударів як по Запорізькій АЕС, так і по Нікополю. 

– Але поки що ми фіксуємо і показуємо, що вони б'ють самі по собі, тобто по АЕС, і по Нікополю, – підсумував Арестович. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах