Блогерка з Дніпра потрапила в мовний скандал

Блогерка з Дніпра потрапила в мовний скандал

Блогерка з Дніпра потрапила в мовний скандал - фото: https: hardwo.com

Події
12 серпня 2022 13:42

Блогерка з Дніпра Єлизавета Кошляк потрапила в мовний скандал. В свій Instagram дівчина виставила відео, де у грубій манері спілкування доводила підписникам, чому вона не хоче переходити на українську мову.  

Єлизавета Кошляк розповіла, що в Дніпрі всі розмовляють російською мовою або суржиком. У приклад привела свого чоловіка та няню. Також зазначила, що вчила державну мову у школі та знає її. Проте, розмовляти нею не буде. Причина – підписники, які пишуть блогерці, що через російськомовних людей, зараз страждають люди в Україні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після цього, дівчина зазначила, що навпаки саме через україномовних людей почалася війна. А тих, хто розмовляє російською в Україні, за її словами, утискають.  

– Є люди, які мені кажуть: "Через таких, як ти, ми страждаємо". Через таких, як ви, ми страждаємо. Через таких людей, які створюють ще більше проблем. Знаєте, чому у нас війна, чому що тут утискають російськомовних!" – сказала Єлизавета Кошляк.  

Після скандалу сторінку блогерки в Instagram було заблоковано. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах