На Дніпропетровщині добу шукають підлітка, який пішов купатися та зник

На Дніпропетровщині добу шукають підлітка, який пішов купатися та зник

На Дніпропетровщині добу шукають підлітка, який пішов купатися та зник - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
09 серпня 2022 17:43

Вчора, 8 серпня, у Кам’янському, неповнолітній хлопець пішов купатися у річці та зник.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, подія сталася на березі річки Дніпро поблизу вулиці Набережна Дніпровського району міста. Там були залишені речі підлітка.

Очевидці розповіли, що 14-річний хлопець пішов купатися та зник із поля зору. Рятувальникам про нещасний випадок повідомили о 15:50. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вони прибули на місце та разом із співробітниками поліції оглянули прибережну зону. Також водолази за обстежили 2400 квадратних метрів дна водойми.  Після п'яти годин пошуків, зниклого хлопця не знайшли.  

Сьогодні, 9 серпня, водолази-рятувальники також обстежили 2500 квадратних метрів підводної акваторії на глибині шість метрів. Проте зниклого підлітка не знайшли.  

Нагадаємо, 20 липня, у Царичанському районі Дніпропетровської області, в ріпаковому полі знайшли тіло дитини. На місці події працювала криміналістична лабораторія та слідчі. 21 липня, стало відомо, що тіло знайденої дитини належить 6-річному Василю Подкуйку, який зник 7 липня в селі Проточі Царичанського району. Його шукали майже два тижні. 
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах