На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили склад боєприпасів та опорний пункт окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили склад боєприпасів та опорний пункт окупантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили склад боєприпасів та опорний пункт окупантів - фото умовне: unn.com.ua

Події
09 серпня 2022 12:18

Ситуація на Криворізькому напрямку залишається стабільно напруженою. Воїни стійко тримають оборону, завдають ворогу втрат та готові до будь-якого розвитку подій. 

Як повідомили в Оперативному Командуванні "Південь", українська штурмова авіація ударила по опорному пункту ворога в Бериславському районі на Херсонщині.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також в районі Чарівного, в Бериславському районі, українські ракетно-артилерійські підрозділи знищили склад боєприпасів окупантів.  

За словами керівника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, завдяки вмілим діям українських військових, ворог продовжує нести суттєві втрати в живій силі і техніці.  

Основні зусилля російської армії продовжують зосереджуватися на утриманні займаних позицій і недопущенні просування наших військ. 

Нагадаємо, ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ продовжують слідкувати за транспортними артеріями та логістичними маршрутами російських військ на захоплених територіях Херсонської області.

Так, на Криворізькому напрямку українські військові ліквідували 47 окупантів та сім одиниць броньованої та автомобільної техніки.   В напрямку Сухий Ставок – Лозове ворогом відбулась спроба ведення штурмових дій силами спецвзводу за підтримки БТР та танкового взводу. Окупанти не мали успіху, тому відійшли з втратами.  

Також, з 24 лютого десантники з Дніпропетровщини збили 29 ворожих цілей в небі, а саме: 15 літаків, сім вертольотів та сім БПЛА окупантів.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах