На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили 47 окупантів та ворожу техніку

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили 47 окупантів та ворожу техніку

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили 47 окупантів та ворожу техніку - фото умовне: unn.com.ua

Події
06 серпня 2022 11:27

На Криворізькому напрямку ворог продовжує зазнавати втрат. Так, Збройні сили України знищили 47 російських окупантів та їх техніку.  

Як повідомляє оперативне командування "Південь", ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ продовжують вогневий контроль за транспортними артеріями та логістичними маршрутами російських військ на захоплених територіях Херсонської області. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, українські військові ліквідували 47 окупантів та сім одиниць броньованої та автомобільної техніки. 

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зазначив, що ситуація на Криворізькому напрямку повністю контрольована. Проте російські військові намагаються поповнити резерви та проводити розвідку БПЛА.

– Ворог намагається підтягувати резерви живої сили та техніки з кримського напряму та проводить розвідку безпілотними літальними апаратами. В напрямку Сухий Ставок – Лозове ворогом відбулась спроба ведення штурмових дій силами спецвзводу за підтримки БТР та танкового взводу. Ворог успіху не мав та з втратами відійшов. Ще раз підкреслюю, у нас потужні лінії оборони, у нас є зброя, у нас мотивовані війська, тому ситуація повністю контрольована, – зазначив Олександр Вілкул. 

За даними командування "Південь", обстановка на Південнобузькому напрямку складна та динамічна в розвитку, але українські сили оборони тримають її під контролем. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах