За час війни Дніпровські десантники знищили 29 літаків, вертольотів та БПЛА окупантів

За час війни Дніпровські десантники знищили 29 літаків, вертольотів та БПЛА окупантів

За час війни Дніпровські десантники знищили 29 літаків, вертольотів та БПЛА окупантів - фото: babel.ua

Події
06 серпня 2022 17:13

Військові з Дніпропетровщини продовжують витісняти окупантів з України. Так, за весь час війни десантники збили 29 одиниць повітряної техніки ворога. 

Воїни 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України зустріли війну виконуючи бойові завдання на Донеччині. Там вони зіткнулися з потужними авіаційними нальотами противника. Проте успішно продовжили знищувати його повітряну техніку.

З 24 лютого січеславські десантники збили 29 ворожих цілей в небі, а саме: 15 літаків, сім вертольотів та сім БПЛА окупантів.

Нагадаємо, ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ продовжують слідкувати за транспортними артеріями та логістичними маршрутами російських військ на захоплених територіях Херсонської області. Так, на Криворізькому напрямку українські військові ліквідували 47 окупантів та сім одиниць броньованої та автомобільної техніки.  

В напрямку Сухий Ставок – Лозове ворогом відбулась спроба ведення штурмових дій силами спецвзводу за підтримки БТР та танкового взводу. Окупанти не мали успіху, тому відійшли з втратами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах