Дніпровські воїни знищили російський танк з Javelin (відео)

Дніпровські воїни знищили російський танк з Javelin

Дніпровські воїни знищили російський танк з Javelin - фото: facebook.com/93OMBr

Події
08 серпня 2022 10:54

Бійці з Дніпропетровщини продовжують знищувати окупаційні війська в Україні.

Так, окрема 93 бригада Холодний Яр влучним пострілом з Javelin ліквідувала ворожий танк разом з екіпажем. Військові опублікували відео на своїй сторінці у Facebook.  

– 93 бригада Холодний Яр продовжує нищити окупаційні війська в Україні. До уваги – видовищне відео сьогоднішнього пострілу джавелінщика у ворожий танк, – написали холодноярівці.

Нагадаємо, ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ продовжують слідкувати за транспортними артеріями та логістичними маршрутами російських військ на захоплених територіях Херсонської області. Так, на Криворізькому напрямку українські військові ліквідували 47 окупантів та сім одиниць броньованої та автомобільної техніки.  

В напрямку Сухий Ставок – Лозове ворогом відбулась спроба ведення штурмових дій силами спецвзводу за підтримки БТР та танкового взводу. Окупанти не мали успіху, тому відійшли з втратами.  

Також, з 24 лютого десантники з Дніпропетровщини збили 29 ворожих цілей в небі, а саме: 15 літаків, сім вертольотів та сім БПЛА окупантів.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах