У Кривому Розі внаслідок пожежі в квартирі постраждала дитина

У Кривому Розі внаслідок пожежі в квартирі постраждала дитина

У Кривому Розі внаслідок пожежі в квартирі постраждала дитина - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
05 серпня 2022 11:34

4 серпня у Кривому Розі, на вулиці Кропивницького, сталася пожежа в квартирі. Там постраждала дитина.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС у Дніпропетровській області, пожежа сталася у квартирі на четвертому поверсі п'ятиповерхового будинку на вулиці Кропивницького Покровського району міста. Там горів балкон. Також існувала загроза поширення пожежі на внутрішні приміщення квартири та балкон поверхом вище.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В цей момент у квартирі знаходився 7-річний хлопчик. Він отруївся продуктами горіння. Дитину госпіталізували до лікувального закладу ще до прибуття рятувальників. Зараз він у задовільному стані.

Вогонь знищив дерев’яні конструкції балкону та речі домашнього. Там також пошкоджено внутрішнє облицювання стін. Загальна площа пожежі склала 4 квадратні метри.

У Кривому Розі сталася пожежа в квартиріУ Кривому Розі сталася пожежа в квартирі - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, учора вночі, 4 серпня, близько 23:30 на вулиці Мічуріна у селищі Молодіжне Могилівської сільської територіальної громади сталася ДТП за участю легкового авто ВАЗ-2111. Водій виїхав за межі дороги та зіткнувся з електроопорою і відбійником. Після цього машина почала горіти. На місце події одразу направили чергове відділення Царичанських рятувальників. Вони загасили пожежу. Внаслідок ДТП ніхто не загинув та не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах