Під Дніпром унаслідок ДТП згорів автомобіль

Під Дніпром унаслідок ДТП згорів автомобіль -

Під Дніпром унаслідок ДТП згорів автомобіль - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
05 серпня 2022 09:10

Учора вночі, 4 серпня, в Дніпровському районі сталася ДТП – автомобіль влетів у стовп та загорівся.

Подія трапилася близько 23:30 на вулиці Мічуріна у селищі Молодіжне Могилівської сільської територіальної громади. На місце події одразу направили чергове відділення Царичанських рятувальників, розповіли у ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

Неподалік Дніпра сталася пожежа -Неподалік Дніпра сталася пожежа - фото: facebook.com/MNSDNE

Вогнеборці встановили, що сталася ДТП за участю легкового авто ВАЗ-2111. Водій виїхав за межі дороги та зіткнувся з електроопорою і відбійником. Після цього машина почала горіти. Площа пожежі склала приблизно п’ять квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Менше ніж через годину рятувальники локалізували загорання, а ще через десять хвилин повністю загасили. Внаслідок ДТП ніхто не загинув та не постраждав, але от автомобіль, скоріше за все, відновити не вдасться.

Автомобіль повністю згорів -Автомобіль повністю згорів - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, що сьогоднішня ніч у Дніпропетровській області минула дуже тривожно. Окупанти обстріляли одразу два райони – Нікопольський та Криворізький. По Нікополю двічі потрапили з "Градів". В місто прилетіло 40 реактивних снарядів. Відомо, що пошкоджено до 10 приватних будинків та споруд. На місцевому підприємстві почалася пожежа. Там знищено автобус та кілька автомобілів. По Криворізькому району вдарили з "Ураганів" та ствольної артилерії. Під ворожий вогонь потрапили Карпівська та Зеленодольська громади.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах