Окупанти перекинули три батальйонно-тактичні групи на Криворізький напрямок

Окупанти перекинули три батальйонно-тактичні групи на Криворізький напрямок

Окупанти перекинули три батальйонно-тактичні групи на Криворізький напрямок - фото умовне: varta1.com.ua

Події
05 серпня 2022 09:32

На Криворізькому напрямку ситуація залишається стабільно-напруженою, але повністю контролюється Збройними силами України.  

За даними Генштабу, окупанти намагаються збільшити свої сили на Херсонщині. Так, на Криворізький напрямок вороги перекинули три батальйонно-тактичні групи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Загарбник продовжує збільшувати сили на Запорізькому та Херсонському напрямках. На Криворізький напрямок ворог перекинув три батальйонно-тактичні групи з Новопавлівського напрямку, а також ввів одну таку групу на Запорізькому напрямку, – сказав заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук вкотре запевнив, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту та на всіх рубежах області повністю контролюється українськими захисниками. В їх професіоналізмі не варто сумніватися.   

Нагадаємо, російські війська створюють ударне угрупування на Криворізькому напрямку, мають на меті не допустити прориву наших військ та планують контрнаступальні дії. Проте керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, закликав не сприймати все занадто емоційно та завчасно не будувати ніяких гіпотез. 

– Так, йде війна. Так, у противника багато сил і засобів, і вони їх часто перекидають з одного напрямку на інший. Бойовий дух наших частин вкрай високий. Разом з військовими ми 5 місяців будували глибокоешелоновану оборону та готувалися до будь-якого розвитку подій. Тому ситуація знаходиться під контролем Збройних сил України, – запевнив Олександр Вілкул.
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах