У Кривому Розі зіткнулися фура та маршрутка: постраждали 14 людей

У Кривому Розі зіткнулися фура та маршрутка: постраждали 14 людей

У Кривому Розі зіткнулися фура та маршрутка: постраждали 14 людей - фото: svoi.kr.ua

Події
01 серпня 2022 11:55

У Кривому Розі на розі Нікопольського шосе та проспекту Металургів зіштовхнулися маршрутка №210 та фура. Постраждали 14 людей.  

Аварія відбулася близько шостої ранку, коли світлофор ще не працював. Водій вантажівки мав пропустити маршрутку, але не зробив цього. В результаті чого, вони зіштовхнулися. Повідомляє "Свої". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Всередині маршрутки знаходилося 22 людини. Постраждали водій та 13 пасажирів. В деяких з них спостерігаються переломи ребер, стегон та травма хребта. 11 постраждалих відпустили лікуватися додому.  

Водій автобуса Віктор розповів, що рухався по головній. За його словами, водій вантажівки не помітив маршрутку.  

– Я рухався по головній. Водій вантажівки каже, що не помітив мене. Але як таку машину можна не помітити?, – розповів Віктор. 

На місці аварії працюють патрульні, які регулюють рух. 

Нагадаємо, 28 липня, у Дніпропетровській області на трасі М-30 "Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка – Луганськ – Ізварине" сталася смертельна ДТП. Там автомобіль "ВАЗ-2106" зіткнувся з відбійником. Водій помер на місці від отриманих травм. Його тіло заблокувало в понівеченій автівці. Надзвичайники за допомогою аварійно-рятувального обладнання дістали з пошкодженого автомобіля загиблого та передали співробітникам поліції. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах