Смертельна ДТП на трасі на Дніпропетровщині: загинула людина

Смертельна ДТП на трасі на Дніпропетровщині: загинула людина

Смертельна ДТП на трасі на Дніпропетровщині: загинула людина - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
29 липня 2022 09:42

У Дніпропетровській області на трасі М-30 "Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка – Луганськ – Ізварине" сталася смертельна ДТП. Загинула одна людина.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Дніпропетровської області, аварія сталася 28 липня близько 18:00 на автошляху неподалік села Слов’янка Синельниківського району. Там автомобіль "ВАЗ-2106" зіткнувся з відбійником. Водій помер на місці від отриманих травм. Його тіло заблокувало в понівеченій автівці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Надзвичайники за допомогою аварійно-рятувального обладнання дістали з пошкодженого автомобіля загиблого та передали співробітникам поліції. Обставини події з’ясовують правоохоронці.

Рятувальники дістали тіло загиблогоРятувальники дістали тіло загиблого - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, 6 липня, у Дніпрі, на вулиці Моторна Амур-Нижньодніпровського району сталася смертельна ДТП. Там зіткнулися ВАЗ 2114 та Nissan Pathfinder. Як повідомили в пресслужбі ДСНС, 83-річну пасажирку ВАЗ 2114 затиснуло всередині автомобіля. Вона померла на місці від сильного удару та отриманих травм. Жінку діставали рятувальники за допомогою спецобладнання. Також внаслідок аварії постраждало два водія. Одного з них не вдалося врятувати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах