На Криворізькому напрямку авіація ЗСУ знищила опорні пункти окупантів

На Криворізькому напрямку авіація ЗСУ знищила опорні пункти окупантів

На Криворізькому напрямку авіація ЗСУ знищила опорні пункти окупантів - фото: t.me/kpszsu

Події
01 серпня 2022 10:48

На Криворізькому напрямку ворог продовжує зазнавати втрат. Так, українською авіацією були знищені опорні пункти окупантів. 
 
Як повідомив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, на Криворізькому напрямку ворог змушений зосередиться на обороні та утриманні раніше зайнятих позицій. Всі спроби російських військ провести контратаки були успішно придушені ЗСУ. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
Так, українська штурмова авіація завдала ударів по ворожих опорних пунктах у Бериславському районі. Також знищено пункт управління 11-ої окремої ДШБ окупантів, склади боєприпасів та скупчення ворожої сили. Нанесено вогневе ураження по пункту управління БТГ 34-ої окремої МБ окупантів в Брускінському.  
 
Вчора, 31 липня, українські літаки штурмової авіації двічі вдарили по опорних пунктах ворога в районах Білогірки та Сухого Ставку.  

Нагадаємо, раніше українські літаки штурмової авіації та гелікоптери уразили чотири опорних пункти ворога в районі Андріївки, Білогірки та Благодатного. Таким чином, село Андріївка звільнено та остаточно зачищено від російських окупаційних військ. Також ЗСУ надійно закріпили свої позиції в населеному пункті Лозове. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах