Контрнаступ ЗСУ: на Криворізькому напрямку звільнили два населені пункти

Контрнаступ ЗСУ: на Криворізькому напрямку звільнили два населені пункти

Контрнаступ ЗСУ: на Криворізькому напрямку звільнили два населені пункти - фото: REUTERS/Sofiia Gatilova

Події
28 липня 2022 12:37

На Криворізькому напрямку ЗСУ знищили чотири ворожих пункти та звільнили два села.

Як повідомляє оперативне командування "Південь", українські літаки штурмової авіації та гелікоптери уразили чотири опорних пункти ворога в районі Андріївки, Білогірки та Благодатного. Таким чином, село Андріївка звільнено та остаточно зачищено від російських окупаційних військ.  Кілька днів назад ЗСУ також надійно закріпили свої позиції в населеному пункті Лозове.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією розвідки Міністерства оборони Великої Британії, українська армія створила плацдарм неподалік річки Інгулець. У результаті цього та успішних ударів ЗСУ, російські окупаційні війська на західному березі Дніпра стали дуже вразливими.

Керівник військової адміністрації Кривого рогу Олександр Вілкул зазначив, що оперативна ситуація на Криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою, але повністю контролюється Збройними силами України. За даними генерального штабу ЗСУ, ворог обороняється та намагається не допустити просування підрозділів Сил оборони вглиб тимчасово захопленої території.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах