Міноборони РФ запустило новий фейк про Дніпро

Міноборони РФ запустило новий фейк про Дніпро -

Міноборони РФ запустило новий фейк про Дніпро - фото: t.me/mod_russia

Події
29 липня 2022 11:35

Міністерство оборони країни-агресорки продовжує розповсюджувати неправдиву інформацію про Дніпро.

Так, на офіційній сторінці Міноборони РФ у Телеграмі з’явилося повідомлення про розташування ЗСУ у нашій області. Зокрема, росіяни заявили, що начебто у Дніпрі на території Індустріального фахового коледжу на проспекті Сергія Нігояна та у гуртожитку ДНУ на проспекті Гагаріна дислокуються підрозділи Територіальної оборони. Окрім цього, за їхніми словами, там начебто облаштували склади боєприпасів. Про розташування ЗСУ та складів з боєприпасами росіяни повідомили і у Кривому Розі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Міноборони РФ поширює фейк про Дніпро -Міноборони РФ поширює фейк про Дніпро - фото: t.me/stop_fake_dp

Також Міноборони РФ розповсюджує фейки про Кривий Ріг  -Також Міноборони РФ розповсюджує фейки про Кривий Ріг - фото: t.me/stop_fake_dp

Росіяни продовжують поширювати фейки про розташування ЗСУ  -Росіяни продовжують поширювати фейки про розташування ЗСУ - фото: t.me/stop_fake_dp

В офіційному Телеграм-каналі міської ради "Стоп фейк Дніпро" спростували повідомлення російського міністерства. Також запевнили, що у житлових будинках та закладах освіти немає військових, складів боєприпасів чи військової техніки.

Нагадаємо, що у мережі поширювався документ з переліком осіб щодо "указу Президента України про припинення громадянства". Туди потрапив і мер Дніпра Борис Філатов. Проте ця інформація не є достовірною. Указ не має ні підписів, ні офіційного підтвердження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах