РФ поширила фейк про позбавлення громадянства Бориса Філатова

РФ поширила фейк про позбавлення громадянства Бориса Філатова

РФ поширила фейк про позбавлення громадянства Бориса Філатова - фото: adm.dp.gov.ua

Події
26 липня 2022 11:08

В мережі поширюється документ з переліком осіб щодо "указу Президента України про припинення громадянства". Туди потрапив і мер Дніпра Борис Філатов.

Крім міського голови Дніпра Бориса Філатова, в перелік осіб, яких можуть позбавити українського громадянства потрапили Іван Баканов, Тетяна Гнатюк, Оксана Марченко, Віктор Медведчук, Віталій Мірошниченко, Антон Таращук.

Проте ця інформація не є достовірною. Указ не має ні підписів, ні офіційного підтвердження. Повідомляє "Стоп фейк Дніпро".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Росія поширила черговий фейкРосія поширила черговий фейк - фото: t.me/stop_fake_dp

Громадян закликають бути обережними і довіряти лише перевіреним офіційним джерелам. 

Нагадаємо, 21 липня, російські хакери зламали кілька українських радіостанцій та пустили в ефір фейкове повідомлення про здоров'я президента Володимира Зеленського. Голос в ефірі говорив українською мовою, що "Володимир Зеленський перебуває у реанімації у тяжкому стані". Після цього повідомлялося, що тимчасові обов’язки президента України виконує голова Верховної Ради Руслан Стефанчук. Згодом на це відреагував особисто Володимир Зеленський. Він записав відеозвернення і заявив, що перебуває у своєму кабінеті і так міцно, як зараз, він себе ніколи не відчував. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах