У Дніпрі жінка знайшла рідкісну змію в квартирі

У Дніпрі жінка знайшла рідкісну змію в квартирі

У Дніпрі жінка знайшла рідкісну змію в квартирі - фото: reptileforums.co.uk

Події
28 липня 2022 15:17

У Дніпрі, на вулиці Суворова, жінка виявила у себе в квартирі рідкісну змію.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, повідомлення про незвичайну знахідку, надійшло рятувальникам ввечері 27-го липня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Плазун знаходився в одній з кімнат квартири, що розташована на першому поверсі. Надзвичайники, які прибули на місце, швидко зловили своєрідну тваринку.

Виявилося, що це була рідкісна змія - маїсовий полоз, яка мешкає у Північній Америці. Вона популярна у приватних колекціях любителів рептилій і може жити тільки в спеціальному середовищі. Тому рятувальники забрали її до себе в підрозділ.

Майже через 40 хвилин господар плазуна прийшов до пожежно-рятувального підрозділу і отримав свого домашнього улюбленця цілого та неушкодженого. 

Нагадаємо, вчора, 27 липня, у Дніпрі в жінки вкрали собаку. Очевидці розповіли їй, що маленького йорка забрав у неї місцевий мешканець, який недалеко звідти мешкає. Господарка собаки двічі ходила додому до чоловіка, на якого вказали сусіди. Але знайти викрадача собаки їй так і не вдалося. Тому вона зателефонувала до поліції. Чоловік розповів патрульним, що віддав собачку своїй знайомій. У результаті патрульні знайшли пса та повернули справжній господарці. Жінка була дуже вдячна. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах