У центрі Дніпра люди з автоматами напали на чоловіка

У центрі Дніпра люди з автоматами напали на чоловіка

У центрі Дніпра люди з автоматами напали на чоловіка - фото: dp.npu.gov.ua

Події
28 липня 2022 10:54

В Дніпрі затримали озброєних злочинців, які напали на місцевого чоловіка. 

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, група чоловіків зі зброєю зупинила автомобіль містянина на дорозі по вулиці Ливарній. Вони заблокували проїзд, розбили водійське скло, пошкодили шини авто та побили 31-річного водія. Після цього втекли. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські оперативно встановили маршрут нападників та затримали їх. Ними виявилися троє жителів Дніпра, віком від 21 до 32 років. У автомобілях чоловіків знайшли чотири помпові гладкоствольні рушниці, мисливський нарізний карабін, пістолет-кулемет, два предмети, схожі на вогнепальну зброю, травматичний пістолет, три ножі та понад 200 патронів різних калібрів.

У Дніпрі затримали озброєну злочинну групуУ Дніпрі затримали озброєну злочинну групу - фото: dp.npu.gov.ua

27 липня слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Злочинцям загрожує покарання до семи років позбавлення волі. Тривають слідчі дії. 

Нагадаємо, 26 липня, СБУ вилучила велику кількість зброї та боєприпасів у центрі Дніпра. За попередніми даними, автомати Калашнікова, снайперські гвинтівки, іноземні РПГ, безліч патронів та гранат виявили біля готелю "Дніпропетровськ". 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах