Геннадій Корбан розповів, як планує повернутися в Україну

Геннадій Корбан розповів, як планує повернутися в Україну

Геннадій Корбан розповів, як планує повернутися в Україну - фото: censor.net

Події
25 липня 2022 14:17

22 липня, очільник територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан намагався повернутися в Україну. Проте на польсько-українському кордоні в нього вилучили український паспорт. Прикордонники заявили йому, що його українське громадянство припинено. 

Геннадій Корбан розповів, що він збирається робити після того, як його не впустили в Україну, відібравши український паспорт. Пишуть в телеграм-каналі "Страна".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, найближчим часом він має намір повторити спробу повернутися в Україну за іншими документами, що залишилися. Зараз він обирає спокійніший прикордонний пункт, щоб не дуже турбувати та відволікати правоохоронців від війни.

На уточнююче питання, за якими саме документами він має намір перетнути кордон, Корбан сказав, що є кілька варіантів.

 – Свідоцтво про народження мені ще не анулювали. Там написано, де я народився: місто Дніпропетровськ. Україна, – сказав Геннадій Корбан.

Нагадаємо, Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував інцидент з позбавленням громадянства Геннадія Корбана. На своїй сторінці в телеграм-каналі міський голова написав, що фатальна помилка, яка трапилася, розкрила колосальну інституційну проблему, яка зараз схвилювала справді величезну кількість людей. Йдеться про подвійне громадянство. Мер Дніпра поставив серйозні запитання, на які, за його словами, немає відповідей. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах