У Корбана на кордоні забрали український паспорт – ЗМІ

У Корбана на кордоні забрали український паспорт – ЗМІ -

У Корбана на кордоні забрали український паспорт – ЗМІ - фото: censor.net

Події
22 липня 2022 15:25

Сьогодні, 22 липня, очільник територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан намагався заїхати на території Україну, але у нього вилучили український паспорт.

Геннадій Корбан намагався потрапити на територію України. Прикордонники заявили йому, що його українське громадянство припинено, але при цьому не надали ніяких відповідних документів. Про це повідомив адвокат Корбана Андрій Йосипов, а також співрозмозмовники з його оточення "Українській правді".

За словами адвоката, на кордон також прибули представники СБУ, НАБУ та ДБР.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Офіційної інформації щодо позбавлення Геннадія Корбана українського громадянства поки що немає.

Нагадаємо, що нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація про те, що декількох українських політиків указом Володимира Зеленського збираються позбавити українського громадянства. Серед них був і очільник територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан. Напередодні він виїхав закордон, щоб побачитися зі своїм маленьким сином, тому виникало питання, як йому повернутися назад.

Сам Геннадій Корбан запевнив, що він повернеться в Україну, а такою він обмірковував, через який пункт пропуску це буде зробити краще.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах