Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині

Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині -

Яка ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині - фото: freepik.com

Події
24 липня 2022 12:44

У Дніпропетровській області захворюваність коронавірусом знижується з кожним тижнем.

Як повідомили у Дніпропетровському ОЦКПХ МОЗ, впродовж тижня (з 15 по 21 липня) в області офіційно зареєстрували 64 випадки COVID-19. Це на 11,1% нижче, ніж попереднього тижня.

Станом на ранок 22 липня, коронавірус лабораторно підтвердили у 319 544 людей. Більшість захворілих – це дорослі (92,9%), а дітей у віці до 17 років набагато менше (7,1%).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З початку пандемії померли 9 903 жителів Дніпропетровщини, у яких підтвердився COVID-19. Ще 309 513 пацієнтів продовжують боротися з недугою.

З приводу ГРВІ (у тому числі підозр на COVID-19) до лікарень області звернулися 2 189 людей. Серед захворілих питома вага дітей складає 33%. До закладів охорони здоров’я з приводу ГРВІ госпіталізували 180 хворих (у тому числі 119 дітей).

Захворюваність на гострі кишкові інфекції (ГКІ) по області, порівняно з попереднім тижнем, знизилась на 10%. Всього зареєстровано 120 випадків. На поточному тижні також зареєстровано 5 випадків вірусного гепатиту. Спалахів інфекційних хвороб, випадків холери та підозр на холеру не було.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах