Де і коли у Дніпрі можна продовжити термін дії учнівського квитка

Де і коли у Дніпрі можна продовжити термін дії учнівського квитка -

Де і коли у Дніпрі можна продовжити термін дії учнівського квитка - фото: t.me/humpolitic

Події
20 липня 2022 12:31

У багатьох дніпровських школярів виникли проблеми з продовженням дії учнівського квитка, оскільки під час воєнного стану у школах зробити це неможливо. Проте у міській раді знайшли вихід із цієї ситуації.

Як повідомили у департаменті гуманітарної політики, для учнів четвертих, п’ятих, дев’ятих, десятих та одинадцятих класів продовжать термін дії учнівських квитків. Це стосується тих документів, чий термін дії закінчився 31 травня 2021 року та 31 травня 2022 року. На вже існуючі документи будуть наносити голограмні наліпки, які будуть підтверджувати їхнє продовження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Отримати голограму можна буде у парку імені Лазаря Глоби на місці, де встановлюють новорічну ялинку. Зробити це можна буде завтра, 21 червня, з 09:30 до 16:00. З собою потрібно взяти учнівський з вичерпаним терміном дії.

Якщо у вас виникли запитання, то можна звертатися на гарчу лінію:

  • (063)-876-94-49,
  • (067)-876-94-49,
  • (050)-876-94-49.

Нагадаємо, що на прострочені учнівські без голограми не будуть поширюватися пільги у транспорті. Якщо наліпка буде, то діти зможуть і надалі користуватися знижками в 25% в автобусах та безкоштовним проїздом в електротранспорті.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах