Як у Дніпрі продовжити термін дії учнівських

Як у Дніпрі продовжити термін дії учнівських -

Як у Дніпрі продовжити термін дії учнівських - фото: t.me/humpolitic

Події
14 червня 2022 12:57

У багатьох дніпровських школярів виникли проблеми з продовженням дії учнівського квитка, оскільки під час воєнного стану у школах зробити це наразі неможливо. Проте у міській раді знайшли вихід із цієї ситуації.

У департаменті гуманітарної політики повідомили, що для учнів четвертих, п’ятих, дев’ятих, десятих та одинадцятих класів (2021-2022 навчального року) відбудеться продовження терміну дії учнівських. Так, на вже існуючі документи нанесуть голограмні наліпки, які засвідчуватимуть про продовження їх дії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що на прострочені учнівські без голограми не будуть поширюватися пільги у транспорті. Якщо наліпка буде, то діти зможуть і надалі користуватися знижками в 25% в автобусах та безкоштовним проїздом в електротранспорті.

Отримати голограму можна буде у парку імені Лазаря Глоби на місці новорічної ялинки з 15 по 17 червня з 09:30 до 16:00. З собою потрібно мати учнівський квиток з вичерпаним терміном дії.

Нагадаємо, паспорти України можна буде оформити за кордоном. Уряд запустив експериментальний проект, який триватиме шість місяців. Згідно з постановою, українці за кордоном можуть отримати паспорт протягом 3-х місяців після подання документів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах