У Дніпрі офіційно узгодили нову назву стадіону імені Петра Лайка

У Дніпрі офіційно узгодили нову назву стадіону імені Петра Лайка -

У Дніпрі офіційно узгодили нову назву стадіону імені Петра Лайка - фото: dniprorada.gov.ua

Події
20 липня 2022 10:23

У вівторок, 19 липня, у Дніпрі відбулося засідання виконавчого комітету. Члени виконкому попередньо погодили перелік проєктів рішень міської ради, які будуть винесені на чергову сесію 20 липня.

Як повідомили у міськраді, серед важливих рішень – погодження фінансово-бюджетних питань. Зокрема, йдеться про виконання бюджету територіальної громади за I півріччя 2022 року та внесення низки змін до програми економічного і соціального розвитку Дніпровської міської територіальної громади на поточний рік.

Також погоджено присвоїти назви п’яти новим проїздам та перейменувати стадіон імені Петра Лайка на "Дніпро Атлетик". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім цього, виконком ухвалив низку рішень, внесених виконавчими органами міської ради. Серед них – реконструкція службового тролейбусного розвороту на вулиці Березинській. Для більш швидкого та зручного розвороту електротранспорту у випадку аварійних ситуацій кільце буде перенесено з території ринку на перехрестя вулиці Марії Лисиченко та Березинської.

Ще надали дозвіл на проєктування та будівництво багатофункціонального комплексу по вулиці Шевченка, 39, а також на проєктування і проведення реконструкції виробничих будівель та споруд за адресою: проспект Богдана Хмельницького, 147.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах