У Дніпрі перейменують відомий стадіон

У Дніпрі перейменують відомий стадіон -

У Дніпрі перейменують відомий стадіон - фото: dniprorada.gov.ua

Події
13 червня 2022 12:24

У Дніпрі планують перейменувати стадіон імені Петра Лайка. Перед цим проведуть громадські слухання. Відповідний проект рішення опублікували на сайті міської ради.

В документі говориться, що стадіон Петра Лайка пропонують перейменувати на легкоатлетичний стадіон Dnipro Athletics. Цю назву поки що не затвердили. Питання перейменування планують обговорити 15 червня з 16:00 до 18:00 на території самого стадіону по вулиці Універсальній, 18-а.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше цей комплекс називався стадіоном Кірова, згодом – стадіоном вагоноремонтного заводу. На честь Петра Лайка його назвали у 2015-му році.

Зазначимо, що Петро Лайко – це радянський футболіст, нападник київського "Динамо" та дніпропетровської "Сталі". Він став першим мешканцем Дніпропетровщини, який зіграв у складі збірної СРСР, взявши участь в першому міжнародному матчі.

Масштабна реконструкція легкоатлетичного стадіону розпочалася у серпні 2020-го року. Завершити усі роботи планувалося влітку цього року. У лютому стало відомо, що для стадіону також виберуть нову назву. Тоді також говорили про те, що на цьому стадіоні Дніпро буде приймати й міжнародні змагання, тому нова назва буде англійською мовою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах