З’явилося відео, як російські окупанти обстрілюють Нікополь

З’явилося відео, як російські окупанти обстрілюють Нікополь

З’явилося відео, як російські окупанти обстрілюють Нікополь - фото умовне: korrespondent.net

Події
19 липня 2022 13:38

В ніч на 19 липня окупанти знову обстріляли місто Нікополь у Дніпропетровській області. Вдарили по ньому з реактивних систем залпового вогню.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, зафіксовано близько 40 пострілів. Ворог поцілив по території порту, а також по двом промисловим підприємствам, на яких сталися пожежі. Вогонь вже ліквідували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також є влучання по кільком приватним будинкам та господарчій споруді. На двох вулицях перебиті електромережі. На місці працюють електрики.

У мережі з’явилося відео ворожих обстрілів Нікополя.

Відомо, що окупанти обстрілюють місто з тимчасового окупованого Енергодару, який розташовується на протилежному боці Каховського водосховища.

Нагадаємо, в ніч на 18 липня, російські війська також обстріляли місто Нікополь на Дніпропетровщині. Вони використали реактивні системи залпового вогню та скерували більше 60 снарядів на житлові квартали та міську інфраструктуру. Там постраждала 75-річна жінка, зруйновано десяток будинків. В них зруйновані дахи та стіни, вибиті вікна. Горіли чотири житлових будинки та декілька господарчих споруд.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах