Яка ситуація у Дніпропетровській області на 18 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 19 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 19 липня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
18 липня 2022 09:18

В ніч на 18 липня російські війські обстріляли місто Нікополь на Дніпропетровщині – постраждала жінка, зруйновано десяток будинків.

Окупанти обстрілювали Нікополь з тимчасового окупованого Енергодару, який розташовується на протилежному боці Каховського водосховища. Вони використали реактивні системи залпового вогню та скерували більше 60 снарядів на житлові квартали та міську інфраструктуру, розповів голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Російські війська обстріляли Нікополь -Російські війська обстріляли Нікополь - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок ворожого обстрілу поранення отримали 75-літня жінка. Наразі вона перебуває у лікарні. Її стан середньої тяжкості. Зруйновані з десяток приватних житлових будинків. В них зруйновані дахи та стіни, вибиті вікна. Горіли чотири житлових будинки та декілька господарчих споруд. Рятувальники вогонь загасили, повідомили у ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім цього, "прилетіло" в лікарню, промислове та енергетичне підприємства, порт. Також на одній з вулиць міста пошкоджено водопровід та газовід. Зараз на місці працюють фахівці різних служб. Вони відновлюють газо- та водопостачання. З’ясовують масштаби руйнувань.

Наслідки ворожих обстрілів -Наслідки ворожих обстрілів - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що в інших районах області ніч минула спокійно. Російських окупантів на території регіону немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах