У Кривому Розі попрощалися з 20-річною спортсменкою, яка загинула внаслідок обстрілу

У Кривому Розі попрощалися з 20-річною спортсменкою, яка загинула внаслідок обстрілу -

У Кривому Розі попрощалися з 20-річною спортсменкою, яка загинула внаслідок обстрілу - фото: svoi.kr.ua

Події
12 липня 2022 15:59

Сьогодні, 12 липня, у Кривому Розі провели в останню путь Дар'ю Курдель – 20-річну чемпіонку України, яка загинула внаслідок ворожого обстрілу.

Попрощатися з дівчиною прийшли десятки криворіжців. Серед них були мама, родичі спортсменки, одногрупники, друзі та просто небайдужі містяни, повідомляють "Свої. Кривий Ріг". Батько Дар’ї прийти на похорон не зміг, оскільки чоловік досі залишається в лікарні. Він також постраждав через обстріл.

У Кривому Розі попрощалися зі спортсменкою, яка загинула через ворожий обстріл -У Кривому Розі попрощалися зі спортсменкою, яка загинула через ворожий обстріл - фото: svoi.kr.ua

Дар’я займалася спортивними танцями, встигла стати чемпіонкою України та неодноразово перемагала на міжнародних змаганнях. Разом з мамою заснувала студію танців на пілоні.

У суботу, 9 липня, російські війська вдарили з "Ураганів" по Кривому Рогу. Вони влучили по Інгулецькому району. У цей час дівчина разом з батьком були на вулиці – зранку вони вийшли на тренування.

Дівчина отримали поранення – осколки від снаряду влучили у серце та печінку. Її батько також постраждав. Їх госпіталізували до лікарні. Лікарі зробили все можливе, але врятувати Дар'ю не вийшло. Вона померла в реанімаційному відділенні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах