Ворог обстріляв Кривий Ріг: є загибла, поранені батько й донька

Ворог обстріляв Кривий Ріг: є загибла, поранені батько й донька

Ворог обстріляв Кривий Ріг: є загибла, поранені батько й донька - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
09 липня 2022 09:38

Сьогодні, 9 липня, російські війська обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу. Є загибла та поранені.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, ворог не припиняє терору наших міст та сіл. Він зазначив, що окупанти свідомо вдарили по житловому кварталі Інгулецького району в Кривому Розі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Підступний обстріл забрав життя 41-річної жінки. Постраждало двоє людей. Їх з осколковими пораненнями госпіталізували. Також пошкоджена школа і кілька житлових будинків. Автівка, яка стояла поряд, згоріла.

Через обстріл згоріла автівкаЧерез обстріл згоріла автівка - фото: t.me/mykola_lukashuk

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що вороги поцілили по центру житлової забудови мікрорайону Інгулець цілою касетою ракет із "Ураганів". Загинула 41-річна жінка. Поранено чоловіка 1979 року народження та дівчину 2002 року народження – тата і доньку. Батько має стан середньої важкості, дочка у важкому стані і перебуває в операційній.

Також Олександр Вілкул наголосив, що на вулицях міста багато касетних боєприпасів. Він закликає мешканців не підходити до незнайомих предметів. Рятувальники займаються розмінуванням.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що по Кривому Розі вдарили близько п’ятої ранку. У школі пошкоджено дах і вибито вікна. Біля трьох житлових будинків виявили уламки боєприпасів.

У Кривому Розі пошкоджені школа і житлові будинкиУ Кривому Розі пошкоджені школа і житлові будинки - фото: t.me/mykola_lukashuk

Російські війська поцілили в житлові будинкиРосійські війська поцілили в житлові будинки - фото: t.me/mykola_lukashuk

Також Микола Лукашук розповів, що російські війська завчасно готують провокаційні публікації, щоб потім виправдовувати свої злочини.

 – Немає слів. Вчора ввечері російська помийка ТАСС, посилаючись на центр управління оборони рф, повідомила, що у школах Кривого Рогу нібито нібито розміщено озброєння. Сьогодні росіяни обстріляли житловий район і прилеглу до школи територію. Вони завчасно готують публікації, щоби потім виправдовувати свої злочини, – написав Микола Лукашук. 

Окрім цього, вчора ввечері ворог обстріляв Нікопольський район. Там, на щастя, обійшлося без постраждалих і без руйнувань.

В інших районах області ніч та ранок минули спокійно. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах