У Дніпрі закрили кіоск, де незаконно продавали алкоголь і тютюн

У Дніпрі виявили кіоск, де незаконно продавали алкоголь і тютюн -

У Дніпрі виявили кіоск, де незаконно продавали алкоголь і тютюн - фото: dniprorada.gov.ua

Події
12 липня 2022 14:34

У Дніпрі виявили точку, де незаконно продавали алкоголь та тютюн. За цим фактом склали адміністративний протокол, а також вилучили продукцію.

Як повідомив інспектор КП "Муніципальна варта" Сергій Кочетков, до міської ради надходило багато повідомлень від мешканців, що на вулиці Артеківській,19 торгують алкоголем. Там постійно збиралися люди, які зловживають спиртним. Містяни жалілися, що через це там постійно шумно, клієнти кіоску смітили, а потім переходили до двору на дитячий майданчик. На місце виїхали інспектори, повідомили у міській раді.

Алкоголь продавали незаконно  -Алкоголь продавали незаконно - фото: dniprorada.gov.ua

На виробах, у тому числі й тютюновій продукції, була відсутня ліцензія, марки акцизного податку, не було дозвільних документів. Про це повідомили поліцію, яка задокументувала усе для вилучення незаконної продукції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На продавця склали протокол про адміністративні правопорушення. Санкція відповідної статті передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень. Долю вилученого товару буде вирішувати суд. 

Нагадаємо, що у Дніпрі за допомогою онлайн-сервісу можна перевірити, чи законно встановили у місті тимчасову споруду. Містяни можуть шукати інформацію про об'єкт за номером договору або адресою. Також можна налаштувати показ на кшталт договору – тимчасову споруду чи сезонну торгівлю.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах