Як у Дніпрі перевірити онлайн законність МАФу

У Дніпрі можна перевірити, чи законно встановили МАФ -

У Дніпрі можна перевірити, чи законно встановили МАФ - фото: dniprorada.gov.ua

Події
08 лютого 2022 13:09

У Дніпрі за допомогою онлайн-сервісу можна перевірити, чи законно встановили у місті тимчасову споруду.

Перевірити законність МАФ можна на цьому сайті. Ресурс є інтерактивною картою з розміщеними на ній тимчасовими спорудами. Містяни можуть шукати інформацію про об'єкт за номером договору або адресою. Також можна налаштувати показ на кшталт договору – тимчасову споруду чи сезонну торгівлю, розповіли у міській раді. Сайт підтримує мобільну версію, тому переглянути його можна не лише на комп'ютері, а й на смартфоні.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На карті відображаються ті тимчасові споруди, які встановили на підставі договору з КП "Дніпровські активи". Якщо якийсь об'єкт там не відображається, це не завжди означає, що розмістили його незаконно. Наприклад, власник міг укласти договір з іншим КП або це може бути договір на оренду землі з міськрадою, право власності на об'єкт нерухомості та інше.

На сайті можна дізнатися номер договору того чи іншого об'єкта, адресу розміщення, площу, компанію або ФОП, з якою укладено договір, ЄДРПОУ, а також побачити фото тимчасової споруди. Відомості про МАФ з'являються на карті автоматично після укладення договору з КП "Дніпровські активи" та занесення даних до бази обліку. Зараз сервіс працює в інформаційному режимі, продовжуються роботи з розширення функціоналу, наприклад, у майбутньому можна буде залишити скаргу чи відгук про МАФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах