На Дніпропетровщині водолази шукали зниклу дитину

На Дніпропетровщині водолази шукали зниклу дитину -

На Дніпропетровщині водолази шукали зниклу дитину - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
12 липня 2022 13:29

У Дніпропетровській області п’ятий день шукають зниклого шестирічного Василя Подкуйко. До його пошуків долучилися водолази.

Як розповіли у ГУ ДСНС Дніпропетровської області, вчора, 11 липня, близько 10:10 до Служби порятунку звернулися поліцейські. Вони повідомили, що у Дніпровському районі, село Проточі на каналі Дніпро-Донбас ймовірно потонула дитина.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події прибула водолазно-рятувальна група. Водолази-рятувальники на човні обстежили 200 тисяч квадратних метрів надводної акваторії та за допомогою водолазно-рятувального спорядження обстежили 800 квадратних метрів на глибині 3-6 метрів водойми. Тіло дитини, яка перебуває у розшуку, не знайшли.

На Дніпропетровщині шукали зниклого хлопчика -На Дніпропетровщині шукали зниклого хлопчика - фото: dp.dsns.gov.ua

Нагадаємо, що Василь Подкуйко зник ввечері 7 липня у селі Проточі Царичанського району. На його пошуки залучили близько 200 поліцейських різних служб, пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарес", волонтерів, також приєналися місцеві жителі. Під час пошуку правоохоронці використовували дрон з тепловізором, вони прочісували ліс і обстежили берег ріки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах