На Дніпропетровщині продовжують шукати 6-річного хлопчика: долучилися водолази

На Дніпропетровщині продовжують шукати 6-річного хлопчика: долучилися водолази -

На Дніпропетровщині продовжують шукати 6-річного хлопчика: долучилися водолази - фото: facebook.com/larisa.borysenko

Події
11 липня 2022 15:13

У Дніпропетровській області тривають пошуки зниклого шестирічного Василя Подкуйко. Сьогодні обстежать та перевірять колодязі, ями та акваторії річки у Царичанському районі.

У ГУ НП Дніпропетровської області розповіли, що наразі місце перебування хлопчика невідоме. За фактом його зникнення правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Досудове розслідування триває.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пошуки хлопчика продовжуються -Пошуки хлопчика продовжуються - фото: dp.npu.gov.ua

До пошуків дитини сьогодні долучилися водолази та рятувальники ДСНС. Керівниця павлоградського пошуково-рятувального загону "Антарес" Лариса Борисенко розповіла, що волонтери та кінологи з собаками шукали дитину вчора, 10 липня, з ранку і до самого вечора. Вони перевіряли складні та специфічні локації. Вона зазначила, що пошук ведеться під повним контролем поліції. На жаль, маленького Василя ще не знайшли.

Нагадаємо, що Василь Подкуйко зник ввечері 7 липня у селі Проточі Царичанського району. На його пошуки залучили близько 200 поліцейських різних служб, пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарес", волонтерів, також приєналися місцеві жителі. Під час пошуку правоохоронці використовували дрон з тепловізором, вони прочісували ліс і обстежили берег ріки.

У Дніпропетровській області шукають хлопчика -У Дніпропетровській області шукають хлопчика - фото: facebook.com/larisa.borysenko

Ввечері 9 липня волонтери групи "Пошук зниклих дітей" повідомили, що пошук хлопчика призупинили у зв’язку з новими обставинами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах