У Дніпрі на Новому мосту маршрутка потрапила у ДТП: виник великий затор

У Дніпрі на Новому мосту маршрутка потрапила у ДТП: виник великий затор -

У Дніпрі на Новому мосту маршрутка потрапила у ДТП: виник великий затор - фото: dnepr.express

Події
12 липня 2022 10:45

Сьогодні зранку, 12 липня, у Дніпрі на Новому мосту сталася ДТП за участі маршрутки. Внаслідок цього виник довжелезний затор.

За попередньою інформацією, автомобіль Nissan Leaf їхав у сторону лівого берега по Новому мосту, коли врізався у маршрутку №136, повідомляє "Дніпро оперативний". Через ДТП обидві полоси у сторону лівого берега наразі зайняті.

ДТП на Новому мосту -ДТП на Новому мосту - фото: dnepr.express

Рух транспорту практично паралізовано. Величезна пробка починається ще з Січеславської Набережної. На місці події нині працюють правоохоронці, які мають встановити всі обставини події.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виник великий затор -Виник великий затор - фото: dnepr.express

Нагадаємо, що вчора ввечері, 11 липня, у Дніпрі на Набережній Заводській сталася ДТП – автомобіль влетів у відбійник та завис на ньому. Ймовірно, водій не свпорався з керуванням. Хлопець опинився затиснутий всередині автомобіля і не міг самостійно вибратися з нього. На місце події викликали рятувальників. Вони за допомогою спеціальних інструментів розрізали передні двері машини та деблокували водія. Постраждалого передали медпрацівникам, які госпіталізували його до лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах