У Дніпрі на Набережній Заводській авто повисло на відбійнику

У Дніпрі на Набережній Заводській авто повисло на відбійнику -

У Дніпрі на Набережній Заводській авто повисло на відбійнику - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
12 липня 2022 09:52

Вчора ввечері, 11 липня, у Дніпрі сталася ДТП – автомобіль влетів у відбійник та завис на ньому. Постраждав водій.

Подія сталася близько 22:15 на Набережній Заводській у Новокодацькому районі міста. Як виявилося, 22-річний водій легковика "Хонда" не впорався з керуванням, врізався у відбійник та завис на ньому. Хлопець опинився затиснутий всередині автомобіля і не міг самостійно вибратися з нього, розповіли у ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

У Дніпрі на Набережній Заводській сталася ДТП  -У Дніпрі на Набережній Заводській сталася ДТП - фото: facebook.com/MNSDNE

На місце події викликали рятувальників. Вони за допомогою спеціальних інструментів розрізали передні двері машини та деблокували водія. Постраждалого передали медпрацівникам, які госпіталізували його до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водій врізався у відбійник  -Водій врізався у відбійник - фото: facebook.com/MNSDNE

Також рятувальники відключили елементи живлення автомобіля для запобігання виникнення пожежі та змили з проїжджої частини розлиті паливно-мастильні матеріали.

Постраждав водій  -Постраждав водій - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області неподалік Кривого Рогу сталася страшна ДТП. Водій легковика під час обгону зіштовхнувся з автомобілем, а потім вилетів на узбіччя, де стояла родина з дитиною. Від отриманих травм десятирічна дівчинка загинула на місці події. Її батьки отримали тілесні ушкодження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах