У прокуратурі показали наслідки обстрілу Кривого Рогу

У прокуратурі показали наслідки обстрілу Кривого Рогу

У прокуратурі показали наслідки обстрілу Кривого Рогу - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
09 липня 2022 16:04

Сьогодні зранку, російські окупанти обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, ворожа російська армія здійснила ракетний обстріл забороненими касетними боєприпасами. Через це 41-річна жінка загинула на місці. Тренуючись на спортмайданчику, 20-річна спортсменка та її батько отримали численні осколкові поранення та були госпіталізовані до лікарні. Від поранень в області серця та печінки, дівчина померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пошкоджено багатоповерхові будинки, приміщення школи, дитячого садка та автомобілі містян. Будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.

Російські окупанти обстріляли житлові будинки в Кривому РозіРосійські окупанти обстріляли житлові будинки в Кривому Розі - фото: dnipr.gp.gov.ua

Внаслідок обстрілу пошкоджено автомобільВнаслідок обстрілу пошкоджено автомобіль - фото: dnipr.gp.gov.ua

Окупанти обстріляли Кривий Ріг забороненими касетними боєприпасамиОкупанти обстріляли Кривий Ріг забороненими касетними боєприпасами - фото: dnipr.gp.gov.ua

За процесуального керівництва Криворізької південної окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством (частина 2 стаття 438 КК України).

Нагадаємо, голова Дніпропетровської обласної прокуратури Микола Лукашук зазначив, що російські війська завчасно готують провокаційні публікації, щоб потім виправдовувати свої злочини. За його словами, вчора ввечері російське інформаційне агенство ТАСС, посилаючись на центр управління оборони Росії, повідомило, що у школах Кривого Рогу нібито розміщено озброєння. Сьогодні, 9 липня, росіяни обстріляли житловий район і прилеглу до школи територію. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах