У Нікопольському районі знайшли воронки від "Градів"

У Нікопольському районі знайшли воронки від "Градів"

У Нікопольському районі знайшли воронки від "Градів" - фото умовне:beztabu.net

Події
09 липня 2022 13:25

Вчора ввечері, 8 липня, російські окупанти нанесли удари по Нікопольському району Дніпропетровщини.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, поліція та рятувальники завершили обстежувати території Нікопольського району після ворожих обстрілів. Поблизу населеного пункту Червоногригорівка рятувальники знайшли 11 воронок від "Градів".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя, людей не зачепило. Руйнувань також немає.

Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що ніч минула без повторних обстрілів та бойових дій. Техніка та жива сила окупантів на території не виявлена. Він також звернувся до мешканців району.

 – Відкладіть в бік конспірологію типу "влада нас заспокоює та приховує" – наскільки це можливо у військовий час, ви обов'язково будете поінформовані щодо важливих подій на території району, – написав Євген Євтушенко.

Нагадаємо, що що сьогодні о п’ятій ранку російські окупанти обстріляли житловий мікрорайон Інгулець у Кривому Розі. Через обстріл загинула 41-річна жінка – кухар у дитячому садочку, яка йшла на роботу. Також у лікарні померла 20-річна дівчина. Вона отримала дуже важкі травми.

Постріл вівся з дистанції понад 70 кілометрів із району між окупованими населеними пунктами Новорайськ та Багаття Херсонської області. Загарбники використали РСЗВ "Торнадо". Всього випустили десять ракет: уламкові та касетні боєприпаси. Є руйнування школи та житлових будинків. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах