Що з людьми, які постраждали від обстрілу Покровської громади на Дніпропетровщині

Що з людьми, які постраждали від обстрілу Покровської громади на Дніпропетровщині

Що з людьми, які постраждали від обстрілу Покровської громади на Дніпропетровщині - фото: pravda.com.ua

Події
07 липня 2022 11:40

Ввечері 6 липня окупанти обстріляли Покровську громаду в Синельниківському районі Дніпропетровської області. Постраждало троє людей.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, по Покровській громаді били касетними боєприпасами. Вороги влучили в цивільний об‘єкт, де була розташована будівельна і сільськогосподарська техніка. Там сталася масштабна пожежа, яку рятувальникам вдалося загасити.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через обстріл постраждало троє мирних людей, один з яких працівник підприємства. Їм надали швидку медичну допомогу.

Сьогодні зранку, 7 липня, Микола Лукашук розповів, що один з трьох постраждалих залишається у вкрай важкому стані. Відомо, що двоє постраждалих – це велосипедисти, які проїжджали повз підприємство. Звичайні цивільні люди, для яких вечірня поїздка на велосипеді ледь не обернулася трагедією через окупантів.

Нагадаємо, що в ніч на 7 липня ворог знову бив по Криворізькому району. Окупанти обстріляли Зеленодольську громаду. У Мар’янському пошкоджена лінія електропередач. Село частково залишилось без світла. Люди не постраждали. Також загарбники вдарили по прикордонним територіям Зеленодольська та Великої Костромки. Руйнувань і постраждалих немає. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах