Яка ситуація у Дніпропетровській області на 7 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 7 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 7 липня - фото: pravda.com.ua

Події
07 липня 2022 09:32

Ніч на 7 липня у Дніпропетровській області минула з тривогами та обстрілами. Ворог знову бив по Криворізькому району.

Як повідомив керівник Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, окупанти обстріляли Зеленодольську громаду. У Мар’янському пошкоджена лінія електропередач. Село частково залишилось без світла. Люди не постраждали.

Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук додав, що ворог вдарив по прикордонним територіям Зеленодольська та Великої Костромки. Руйнувань і постраждалих немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів, що на ранок у місті все добре. Також він зазначив, що на Криворізькому напрямку в районі села Добрянка Херсонської області наші воїни майже повністю знищили диверсійно-розвідувальну групу окупантів та успішно відбили штурм, який вони зробили після цього.

В інших районах Дніпропетровщини ніч пройшла тихо, наразі у всіх громадах ситуація контрольована. Російських окупаційних військ в області немає.

Нагадаємо, що вчора ввечері, 6 липня, окупанти поцілили по Покровській громаді у Синельниківському районі. Били касетними боєприпасами по цивільному об‘єкту, де розташована будівельна і сільськогосподарська техніка. Там сталася пожежа, яку вже загасили. Також через ворожий обстріл постраждало троє мирних людей. Микола Лукашук розповів, що один з трьох постраждалих залишається у вкрай важкому стані. Відомо, що двоє поранених – це велосипедисти, які проїжджали повз підприємство.

Також, вчора окупанти гатили по Зеленодольській, Апостолівській, Нивотрудівській, Широківській громадах. На щастя, минулося без постраждалих та загиблих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах