Рятувальники розповіли про наслідки обстрілу Дніпропетровщини

Рятувальники розповіли про наслідки обстрілу Дніпропетровщини -

Рятувальники розповіли про наслідки обстрілу Дніпропетровщини - фото умовне: facebook.com/MNSDNE

Події
04 липня 2022 12:40

Ближче до ранку російські окупанти обстріляли Криворізький район на Дніпропетровщині. Рятувальники розповіли про наслідки.

Як розповіли у ДСНС Дніпропетровської області, вранці ворог обстріляв дві громади Криворізького району – Зеленодольську та Широківську. Удари прийшлися по містах та селах. Там є руйнування соціальної інфраструктури.

Через обстріли у цих громадах пошкоджений дитячий садок, школа та старостат. Місцеві мешканці не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповідав, що в Зеленодольській громаді зі ствольної артилерії накрили Велику Костромку. У Широківській громаді також поцілили по одному з сіл. Відомо, що внаслідок обстрілу у місцевому садочку вибито вікна. В обох випадках, на щастя, минулося без постраждалих. На територіях інших громад сьогоднішня ніч минула тихо.

Нагадаємо, що вчора, 3 липня, над Дніпропетровською областю наша протиповітряна оборона збила російський безпілотний літальний апарат. Ворожий безпілотник збили наші захисники над Синельниківським районом. Уламки впали на відкриту територію між двома селами Іларіонівської громади. Збитий безпілотник нікого не зачепив – місцеві мешканці не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах