Скандал в АТБ: поліція розповіла, чому на підлозі лежала жінка у крові

Скандал в АТБ: поліція розповіла, чому на підлозі лежала жінка у крові

Скандал в АТБ: поліція розповіла, чому на підлозі лежала жінка у крові - фото: zmi.ck.ua

Події
04 липня 2022 10:09

У Дніпрі, ввечері 3 липня, в одному із супермаркетів АТБ на вулиці Воронцова, дві п’яні жінки вчинили конфлікт із працівниками магазину. Їм не сподобалася просрочена курка на поличках маркета. На місце викликали поліцейських. Під час затримання правоохоронцями, одна з покупниць розбила голову.

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, поліцейські прохали жінок припинити конфлікт. Проте, відвідувачки магазину поводилися зухвало, нецензурно висловлювалися в бік правоохоронців, штовхали їх і навіть вдарили одного з них. Після цього, патрульні, аби вдягнути наручники на одну з жінок, застосували фізичну силу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час затримання громадянка впала на підлогу та ударилась головою. Поліцейські одразу викликали швидку. Після огляду лікарями жінка від шпиталізації відмовилася.

За даним фактом відібрано заяву та пояснення працівників магазину, а також на громадянок поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню працівнику поліції) та ст.178 (Перебування у громадських місцях у п’яному вигляді) КупАП.

Слідчі дії тривають.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах