У Павлограді водій збив насмерть велосипедиста та втік

У Павлограді водій збив насмерть велосипедиста та втік

У Павлограді водій збив насмерть велосипедиста та втік - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Події
02 липня 2022 16:12

Ввечері 1 липня у Павлограді на Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП. 23-річний водій збив насмерть велосипедиста та втік.

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, автомобіль їхав по вулиці Центральна у місті Павлоград. При повороті на вулицю Шосейну він наїхав на велосипедиста та втік. Від отриманих травм 60-річний місцевий мешканець помер на місці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Весь особовий склад поліції Павлограда протягом трьох годин шукали зниклого водія. Вони подивилися відео з камер відеоспостереження, перевірили близько 100 автомобілів та 15 станцій технічного обслуговування.

23-річного водія затримали біля одного із супермаркетів міста. Аби приховати злочин, він сховав свій автомобіль Mitsubishi L200 у товариша в гаражі. Авто вилучили на майданчик тимчасового тримання.

Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 24 червня, у Кривому Розі на Дніпропетровщині сталася ДТП, в якій постраждав хлопчик. Аварія сталася на вулиці Купріна у Центрально-Міському районі Кривого Рогу. За попередньою інформацією, водій "Деу Ланоса" їхав зі сторони площі Визволення, коли збив 11-річного хлопчика. Дитина у цей час переходила дорогу по пішохідному переходу. Удар був такої сили, що у легковика розбита одна з фар, а з дитини злетіли кросівки. У постраждалого хлопчика діагностували перелом ноги та рвану рану животи. Дитину госпіталізували до лікарні. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах