У Кривому Розі легковик збив дитину на переході

У Кривому Розі легковик збив дитину на переході -

У Кривому Розі легковик збив дитину на переході - фото: vikka.ua

Події
24 червня 2022 17:49

Сьогодні ввечері, 24 червня, у Кривому Розі на Дніпропетровщині сталася ДТП, в якій постраждав хлопчик.

Аварія сталася на вулиці Купріна у Центрально-Міському районі Кривого Рогу. За попередньою інформацією, водій "Деу Ланоса" їхав зі сторони площі Визволення, коли збив 11-річного хлопчика. Дитина у цей час переходила дорогу по пішохідному переходу, повідомляють "Свої. Кривий Ріг".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Удар був такої сили, що у легковика розбита одна з фар, а з дитини злетіли кросівки. У постраждалого хлопчика діагностували перелом ноги та рвану рану животи. Дитину госпіталізували до лікарні.

Наразі на місці ДТП працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Рух на ділянці тимчасово ускладнений, перекрита одна зі сторін дороги. Правоохоронці мають встановити всі обставини та причини події.

У Кривому Розі сталася ДТП -У Кривому Розі сталася ДТП - фото: svoi.kr.ua

Нагадаємо, що за межами селища Братське у Дніпровському районі сталася ДТП, внаслідок якої один з автомобілів перевернувся. Так, зіштовхнулися два автомобілі – "Ауді" та ІЖ. Від удару позашляховик перевернувся. Також стався витік паливно-мастильних матеріалів, тому існувала загроза виникнення займання. Водіїв оглянули медики, але госпіталізація їм не знадобилася.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах