На Дніпропетровщині за добу потонуло троє людей

На Дніпропетровщині за добу потонуло троє людей

На Дніпропетровщині за добу потонуло троє людей - фото: slovoidilo.ua

Події
30 червня 2022 11:01

Учора, 29 червня, на водоймищах Дніпропетровської області загинуло троє людей, серед яких підліток.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, вчора на пляжі Новомосковська потонув чоловік 1961 року народження. Повідомлення про надзвичайну подію надійшло об 11:29. Тіло доставили до берега та передали працівникам поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще один нещасний випадок стався вчора на місцевому ставку селища Парне, Роздорської селищної територіальної громади, Синельниківського району. Там хлопець плавав на гумовому човні, який перекинувся. Після цього підліток зник. Повідомлення в ДСНС надійшло о 13:27. Водолази-рятувальники провели обстеження акваторії, де виявили тіло хлопця 2005 року народження. Він перебував на відстані 30 метрів від берега та на глибині п’ять метрів.

О п’ятій годині вечора до рятувальників надійшло повідомлення про чоловіка, який пішов купатися у річку Дніпро та не повернувся на берег. Це сталося в селищі Василівка, Раївської селищної територіальної громади, Синельниківського району. Нажаль, водолази-рятувальники виявили тіло чоловіка, 1985 року народження на відстані десять метрів від берега та на глибині 11 метрів.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил безпеки на воді. Потрібно бути вкрай обережними, адже місця для купання не пристосовані, як це було зазвичай.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах